Se curata crapul de solzi, se indeparteaza maruntaiele, capul si spinii. Se taie in patru felii, pe care apoi se pune sare, iar restul se macina si se lasa intr-un vas. Se adauga ceapa maruntita si calita in oleca de ulei, ardeiul şi ardeii marinati taiati sub forma de cubulete.
Se condimenteaza cu sare şi piper. Se amesteca bine cu o lingura de lemn adaugand si cele doua oua crude. Feliile de carne de peste se asează pe o folie, se pune umplutura pregatita, apoi se ruleaza impachetandu-le strans in folie. Intr-o oală se pun spinii de peste, foile de dafin, piper si ceapa taiata marunt.
Ruladele de peşte, se fierbe aproximativ 30 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care s-au fiert. Se serveste taiata felii.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii