Se curata crapul de solzi, se indeparteaza maruntaiele, capul si spinii. Se taie in patru felii, pe care apoi se pune sare, iar restul se macina si se lasa intr-un vas. Se adauga ceapa maruntita si calita in oleca de ulei, ardeiul şi ardeii marinati taiati sub forma de cubulete.
Se condimenteaza cu sare şi piper. Se amesteca bine cu o lingura de lemn adaugand si cele doua oua crude. Feliile de carne de peste se asează pe o folie, se pune umplutura pregatita, apoi se ruleaza impachetandu-le strans in folie. Intr-o oală se pun spinii de peste, foile de dafin, piper si ceapa taiata marunt.
Ruladele de peşte, se fierbe aproximativ 30 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care s-au fiert. Se serveste taiata felii.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii