Rulada de Crap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 peste crap
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica sau medie
  • 1 ardei
  • 1 sfert sticla ardei marinat
  • 100-150 ml vin alb
  • 1-2 foi de dafin
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi, se indeparteaza maruntaiele, capul si spinii. Se taie in patru felii, pe care apoi se pune sare, iar restul se macina si se lasa intr-un vas. Se adauga ceapa maruntita si calita in oleca de ulei, ardeiul şi ardeii marinati taiati sub forma de cubulete.

Se condimenteaza cu sare şi piper. Se amesteca bine cu o lingura de lemn adaugand si cele doua oua crude. Feliile de carne de peste se asează pe o folie, se pune umplutura pregatita, apoi se ruleaza impachetandu-le strans in folie. Intr-o oală se pun spinii de peste, foile de dafin, piper si ceapa taiata marunt.

Ruladele de peşte, se fierbe aproximativ 30 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care s-au fiert. Se serveste taiata felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)