Intai de toate, se spala orezul in mai multe ape pana apa devine limpede, apoi se lasa in apa rece o ora.
File-ul de peste (pangasius) se cresteaza putin, se lasa la scurs pe un servet de bucatarie, cat timp preparam sosuletul. Acesta se prepara simplu, din oua batute cu o lingura faina si condimente pt peste.
Se ia apoi fiecare bucata de peste, se trece prin faina, apoi prin sosulet, apoi se arunca direct in tigaia cu ulei incins, dar la foc mic. Bucatile se scot pe un platou cu servet de bucatarie, sa se absoarba excesul de ulei.
Garnitura se face simplu: se caleste o ceapa tocata marunt, dupa aurirea acesteia se pune o lingurita bulion, apoi se pune orezul + apa cat sa-l acopere. Se mesteca mereu, ca altfel se lipeste de cratita. Se adauga apa din cand in cand, pana la inmuierea orezului. Si, bineinteles, la sfarsit, se pune maggy, dupa gustul fiecaruia.
Pestele se serveste langa orez si, obligatoriu, cu lamaie.
Clatite sarate preparate la Panini Maker de la Breville.
Clatite cu telemea si mararDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii