Pentru peste:
Ungeti cu unt un vas termorezistent sau tapetati cu folie de aluminiu o tava si ungeti-o cu putin ulei.
Taiati morcovul bastonase si ardeiul julien. Puneti la fiert, separat, in apa usor sarata. Scurgeti si lasati la racit.
Spalati fileurile de peste, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati cu sare, piper pe ambele parti si dati deoparte pana sunt facute legumele.
Puneti la mijlocul fiecarui fileu cateva fire de patrunjel verde; incadrati cu fasii de ardei si bastonase de morcov.
Rulati, prindeti cu scobitori si asezati-le usor distantate in vasul termorezistent pregatit.
Repartizati peste rulouri 2- 3 bucatele de unt sau stropiti cu putin ulei si asezati cate o felie de lamaie.
Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestele este facut.
Pentru piure de cartofi cu mozzarella:
Fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete la aburi sau pe foc in apa sarata.
Pasati-i bine, adaugati chimen, sare, piper, paprika, ulei de masline, oregano (optional) si omogenizati. Adaugati putin lapte cald, functie de consistenta obtinuta.
Turnati piureul intr-un vas termorezistent uns cu unt si nivelati.
Distribuiti uniform cubulete de mozzarella, adanciti-le in piure prin apasare si apoi, puneti deasupra, din loc in loc, bucatele de unt. Decorati cu felii de rosii, optional.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se topeste mozzarella si partea superioara prinde o crusta usor rumenita.
Serviti rulourile de peste alaturi de piure, cat sunt calde.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii