Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate feliute, vanata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o canita de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pana iese uleiul deasupra.
Separat, se taie batogul de peste si se amesteca cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si piper.
Se monteaza preparatul, folosind un inel rotund in care punem prima data zacusca de ciuperci si apoi, batogul de peste.
Preparatul se decoreaza cu felii de lamaie.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO reteta de chec lejera fara grasime : unt, ulei etc. Este posibil? Binenteles ca da :) Aceasta...
Chec cu zmeura si nuci - Octombrie rozDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii