Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade

Ingrediente

  • 1 fileu halibut
  • sare
  • piper alb
  • Hrisca 1 cana
  • apa sau supa de peste 2 cani
  • morcov 1 buc
  • pastarnac 1/2 buc
  • ceapa alba 1/2 buc
  • ulei 2 linguri
  • sare
  • piper alb
  • sos remoulade
  • maioneza dintr-un ou
  • cu mustar
  • zeama de lamaie si smantana
  • ceapa 1/4 buc
  • castravete cornison in otet 1/4 buc
  • patrunjel verde
  • usturoi 1 catel
  • piper alb
  • pastai de fasole verde 4-5 fire

Mod de preparare

- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa;
- se spala bine hrisca;
- se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul;

- se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste;
- se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute.

Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici.

- maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul;
- fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute;
- se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate.

- se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade.

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Pilaf cu praz si masline
Bucataras.RO

Pilaf cu praz si masline

Dacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună! 

Pilaf cu praz si masline
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)