Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Halibut cu Hrisca si Sos Remoulade

Ingrediente

  • 1 fileu halibut
  • sare
  • piper alb
  • Hrisca 1 cana
  • apa sau supa de peste 2 cani
  • morcov 1 buc
  • pastarnac 1/2 buc
  • ceapa alba 1/2 buc
  • ulei 2 linguri
  • sare
  • piper alb
  • sos remoulade
  • maioneza dintr-un ou
  • cu mustar
  • zeama de lamaie si smantana
  • ceapa 1/4 buc
  • castravete cornison in otet 1/4 buc
  • patrunjel verde
  • usturoi 1 catel
  • piper alb
  • pastai de fasole verde 4-5 fire

Mod de preparare

- se curata si taie cubulete marunte morcovul, pastarnacul si ceapa;
- se spala bine hrisca;
- se infierbanta uleiul si se prajeste zarzavatul;

- se adauga hrisca si se stinge cu supa de peste;
- se pune capac si se fierbe fara a se amesteca 15 minute.

Modul de a fierbe hrisca pentru a ramane intreaga si frumoasa se gaseste in postarea d.nei lucia aici.

- maioneza se amesteca chiar inainte de servire cu ceapa, castraveciorul, patrunjelul si usturoiul;
- fileurile de halibut se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute;
- se calesc usor si repede prin acelas ulei firele de fasole verde, blanchate.

- se pune pe farfurie o lingura mare de hrisca fierbinte, fileurile de halibut, firele de fasole verde si se toarna 2 linguri de sos remoulade.

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)