Spalati fileul de peste si ardeiul, apoi zvantati pe servetele absorbante. Taiati cubulete.
Amestecati-le cu marar si praz. Potriviti gustul de sare, piper si dati deoparte.
Taiati bagheta / cornurile in bucati de 8- 10 cm lungime si scoateti cu grija miezul.
Scufundati-le pe rand in lapte, doar cat sa se inmoaie foarte putin si umpleti-le cu amestecul de peste.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent, tapetata cu unt.
Intindeti deasupra, in strat, maioneza.
Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 15 min, la 180 grade.
Scoateti vasul din cuptor, presarati imediat amestecul de cascavaluri rase si dati din nou la cuptor, pentru inca 10 min sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.
Serviti cat sunt calde.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii