Spalati fileul de peste si ardeiul, apoi zvantati pe servetele absorbante. Taiati cubulete.
Amestecati-le cu marar si praz. Potriviti gustul de sare, piper si dati deoparte.
Taiati bagheta / cornurile in bucati de 8- 10 cm lungime si scoateti cu grija miezul.
Scufundati-le pe rand in lapte, doar cat sa se inmoaie foarte putin si umpleti-le cu amestecul de peste.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent, tapetata cu unt.
Intindeti deasupra, in strat, maioneza.
Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 15 min, la 180 grade.
Scoateti vasul din cuptor, presarati imediat amestecul de cascavaluri rase si dati din nou la cuptor, pentru inca 10 min sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.
Serviti cat sunt calde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii