Tortilla cu Piept de Pui la Cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Tortilla cu Piept de Pui la Cuptor

Ingrediente

  • - 1/2 lingurita chimen
  • - 1 lingurita praf de chili
  • - 1 lingurita praf de usturoi
  • - 1/2 lingurita piper negru macinat
  • - 4 bucati (sferturi)
  • piept de pui fara piele si fara os
  • - 1/2 cana branza telemea de vaca tocata
  • - 1/2 ceasaca fasole din conserva
  • - 8 tortilla de porumb
  • - 1 cana de salata tocata
  • - 1/2 ceasca guacamole preparat
  • - 1 cana rosii taiate cubulete -

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C;
Pulverizati o foaie de copt cu spray de gatit si aranjati-o intr-o tava de copt;
Într-un castron mic, se amestecă împreună chimen, praf de chili, praf de usturoi, și piper negru;
Puneti pieptul de pui in tava pregatita;
Se presara puiul cu amestecul de condimente;
Se lasa la cuptor 25 minute sau până când temperatura internă este de 65 de grade c;
apoi puneți-l deoparte să se răcească ușor;
păstrați cuptorul si puneti o noua foaie de copt pulverizata cu spray de gatit;
Odată ce puiul s-a odihnit și răcit ușor, rupeți carnea de pui și adăugați-o intr-un bol mediu;
Adaugati branza si fasolea si amestecati bine;
Puneti tortilla de porumb între două prosoape de hartie umede si introduceti in cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde;
Umpleți fiecare tortilla de porumb cu 1/4 ceasca de umplutura de pui și rolati strâns;
Asezati fiecare rulou pe foaia de copt pregatita, pulverizati cu ulei si dati tava la cuptor pentru 15-20 minute;
Serviti cate două tortilla pe portie cu 1/4 ceasca salata verde tocata, 2 linguri guacamole și 1/4 cană de rosii cubulete sau rosii cherry intregi.
Aceasta este o reteta sanatoasa care merita încercata, în loc de mancarea prajita. Aceste rulouri (taquitos) sunt perfecte ... crocante!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Dulceata de agrise
4
Placinte cu carne
5
Aperitive

Placinte cu carne

Placinte cu carne
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie