Tortilla cu Piept de Pui la Cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Tortilla cu Piept de Pui la Cuptor

Ingrediente

  • - 1/2 lingurita chimen
  • - 1 lingurita praf de chili
  • - 1 lingurita praf de usturoi
  • - 1/2 lingurita piper negru macinat
  • - 4 bucati (sferturi)
  • piept de pui fara piele si fara os
  • - 1/2 cana branza telemea de vaca tocata
  • - 1/2 ceasaca fasole din conserva
  • - 8 tortilla de porumb
  • - 1 cana de salata tocata
  • - 1/2 ceasca guacamole preparat
  • - 1 cana rosii taiate cubulete -

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C;
Pulverizati o foaie de copt cu spray de gatit si aranjati-o intr-o tava de copt;
Într-un castron mic, se amestecă împreună chimen, praf de chili, praf de usturoi, și piper negru;
Puneti pieptul de pui in tava pregatita;
Se presara puiul cu amestecul de condimente;
Se lasa la cuptor 25 minute sau până când temperatura internă este de 65 de grade c;
apoi puneți-l deoparte să se răcească ușor;
păstrați cuptorul si puneti o noua foaie de copt pulverizata cu spray de gatit;
Odată ce puiul s-a odihnit și răcit ușor, rupeți carnea de pui și adăugați-o intr-un bol mediu;
Adaugati branza si fasolea si amestecati bine;
Puneti tortilla de porumb între două prosoape de hartie umede si introduceti in cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde;
Umpleți fiecare tortilla de porumb cu 1/4 ceasca de umplutura de pui și rolati strâns;
Asezati fiecare rulou pe foaia de copt pregatita, pulverizati cu ulei si dati tava la cuptor pentru 15-20 minute;
Serviti cate două tortilla pe portie cu 1/4 ceasca salata verde tocata, 2 linguri guacamole și 1/4 cană de rosii cubulete sau rosii cherry intregi.
Aceasta este o reteta sanatoasa care merita încercata, în loc de mancarea prajita. Aceste rulouri (taquitos) sunt perfecte ... crocante!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Bucataras.RO

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie

Deliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect! 

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia