Tortilla cu Piept de Pui la Cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Tortilla cu Piept de Pui la Cuptor

Ingrediente

  • - 1/2 lingurita chimen
  • - 1 lingurita praf de chili
  • - 1 lingurita praf de usturoi
  • - 1/2 lingurita piper negru macinat
  • - 4 bucati (sferturi)
  • piept de pui fara piele si fara os
  • - 1/2 cana branza telemea de vaca tocata
  • - 1/2 ceasaca fasole din conserva
  • - 8 tortilla de porumb
  • - 1 cana de salata tocata
  • - 1/2 ceasca guacamole preparat
  • - 1 cana rosii taiate cubulete -

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C;
Pulverizati o foaie de copt cu spray de gatit si aranjati-o intr-o tava de copt;
Într-un castron mic, se amestecă împreună chimen, praf de chili, praf de usturoi, și piper negru;
Puneti pieptul de pui in tava pregatita;
Se presara puiul cu amestecul de condimente;
Se lasa la cuptor 25 minute sau până când temperatura internă este de 65 de grade c;
apoi puneți-l deoparte să se răcească ușor;
păstrați cuptorul si puneti o noua foaie de copt pulverizata cu spray de gatit;
Odată ce puiul s-a odihnit și răcit ușor, rupeți carnea de pui și adăugați-o intr-un bol mediu;
Adaugati branza si fasolea si amestecati bine;
Puneti tortilla de porumb între două prosoape de hartie umede si introduceti in cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde;
Umpleți fiecare tortilla de porumb cu 1/4 ceasca de umplutura de pui și rolati strâns;
Asezati fiecare rulou pe foaia de copt pregatita, pulverizati cu ulei si dati tava la cuptor pentru 15-20 minute;
Serviti cate două tortilla pe portie cu 1/4 ceasca salata verde tocata, 2 linguri guacamole și 1/4 cană de rosii cubulete sau rosii cherry intregi.
Aceasta este o reteta sanatoasa care merita încercata, în loc de mancarea prajita. Aceste rulouri (taquitos) sunt perfecte ... crocante!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa