Taiem marunt ceapa si ardeii. Ii punem la calit pe 100 ml ulei. Intre timp decojim rosia si o taiem bucatele. Limba fiarta o taiem felii, salamul il feliem si il taiem pe jumatate.
Cand legumele sunt calite adaugam limba si salamul. Adaugam rosia taiata si pasta de gulyas (pasta ardei sau 1 lingurita de boia dulce). Lasam sa dea cateva clocote impreuna dupa care adaugam 200 ml apa. Condimentam cu sare si adaugam ardeiul iute feliat. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pret de 10-15 minute.
Ouale fierte le feliem si le adaugam si pe ele la fiert. Tot in acest timp adaugam si patrunjelul verde tocat si lasam pe foc inca aproximativ 5 minute. In ultima faza nu mai amestecam cu lingura prin tocanita, doar scuturam vasul pentru a nu zdrobi feliile de ou.
Servim alaturi de pireu de cartofi, dar la fel de bine se poate servi alaturi de paste.
Pofta Buna! ! !
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii