Cureti ceapa, morcovii, cartofii si ardeii, tai morcovii rondele, iar cartofii in sferturi. Speli si pieptul de pui si il tai bucati. calesti apoi ceapa in ulei incins si adaugi celelalte legume, carnea, o ceasca de apa fierbinte si lasi sa fiarba inabusit. In acest timp pregatesti lastele: amesteci oul cu apa si faina pana obtii un aluat tare dar elastic. Intinzi din el o foaie subtire din care tai patrate cu latura de 2 cm (acestea sunt lastele). Le lasi cateva minute sa se usuce, apoi le pui sa fiarba in apa cu sare, care clocoteste.
Speli rosiile, 6 le dai prin razatoare iar pe celelate la tai rondele. cand carnea este jumatate fiarta adaugi in mancare rosiile date prin razatoare si lastele fierte si strecurate. Potrivesti gustul de sare si piper. Acoperi cu feliile de rosii si dai tocana la cuptor pt 15-20 minute. Cand e gata presari verdeata tocata si o servesti cu smantana
Adauga rosiile in mancare numai dupa ce toate legumele sunt fierte, astfel acestea raman tari
Despre acest chec de post cu dulceață de gutui, pot să spun că a ieșit chiar neașteptat de bun și are o îmbinare...
Desert chec umed de post, cu dulceata de gutui si scortisoaraPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii