Punem la fiert intr un vas cartofii cu morcovii si ouale. In alt vas punem si fierbem carnea, iar in al treilea vas clocotim 5 min mazarea daca este cazul. Taiem castravetii si gogosarii.
Dam prin razatoarea fina telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si hreanul dupa care stoarcem o lamaie peste sa nu oxideze. Luam ouale de la fiert si din galbenusul lor cu mustar si ulei facem maioneza.
Dam si legumele la racit, le curatam de coaja si taiem xca pentru salata. Carnea fiarta si racita o taiem cubulete mici. Intr un vas mare punem totul, legumele si carnea, inca trei linguri bune de mustar, saram dupa caz si venim si cu maioneza.
Amestecam si asezam in platouri.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii