Salata de Beouff I

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 600 gr
  • morcovi 300 gr
  • oua 3 buc
  • castraveti 200 gr
  • gogosari 200 gr
  • mazare 150 gr
  • carne slaba sau piept de pui 500 gr
  • lamaie una
  • musttar 200 gr
  • ulei 200 ml
  • sare telina 200 gr
  • patrunjel radacina 100 gr
  • pastarnac 100 gr
  • hrean 100 gr
  • lamai 2 buc

Mod de preparare

Punem la fiert intr un vas cartofii cu morcovii si ouale. In alt vas punem si fierbem carnea, iar in al treilea vas clocotim 5 min mazarea daca este cazul. Taiem castravetii si gogosarii.

Dam prin razatoarea fina telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si hreanul dupa care stoarcem o lamaie peste sa nu oxideze. Luam ouale de la fiert si din galbenusul lor cu mustar si ulei facem maioneza.

Dam si legumele la racit, le curatam de coaja si taiem xca pentru salata. Carnea fiarta si racita o taiem cubulete mici. Intr un vas mare punem totul, legumele si carnea, inca trei linguri bune de mustar, saram dupa caz si venim si cu maioneza.

Amestecam si asezam in platouri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc