Preparam umplutura astfel: pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici, sare piper dupa gust. Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.
Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut). Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.
Se servesc cu smantana deasupra ... sau nu dupa preferinta
Asi dori sa fac o precizare ... la aceste rosii umplute am folosit un rest de Pilaf de orez cu piept de pui ... pe care eu il prepar foarte simplu: carnea de pasare o pun la fiert impreuna cu ceapa tocata fin, morcov rondele, piper o lg de Maggi.
Cand este aproape fiarta adaug orezul spalat bine si dau focul la mic pana se face. O idee foarte buna... (cred eu) ... de a recicla resturile de pilaf
Am pregatit si eu tortulet pentru mine si impart cu voi daca va face placere,am facut un pandispan foarte bun si simplu,doar...
Tort cu capsuni fara lapteDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii