Preparam umplutura astfel: pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici, sare piper dupa gust. Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.
Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut). Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.
Se servesc cu smantana deasupra ... sau nu dupa preferinta
Asi dori sa fac o precizare ... la aceste rosii umplute am folosit un rest de Pilaf de orez cu piept de pui ... pe care eu il prepar foarte simplu: carnea de pasare o pun la fiert impreuna cu ceapa tocata fin, morcov rondele, piper o lg de Maggi.
Cand este aproape fiarta adaug orezul spalat bine si dau focul la mic pana se face. O idee foarte buna... (cred eu) ... de a recicla resturile de pilaf
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii