Reteta Rapida si Foarte Gustoasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 feliute muschi de porc (pui)
  • 1 pahar orez (nu f mare)
  • ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • 1 borcan fasole rosie (conserva) 500g
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapa
  • putin ardei gras (optional)
  • 1 lingura bulion
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se folosesc 3 tigai diferite.
In prima se pune putin ulei de masline cu doi catei de usturoi zdrobiti putin cu cutitul (cu tot cu coja).
Apoi se pune carnea la fript (la foc moderat), se lasa pana cand se albeste, apoi se condimenteaza cu vegeta, sare si piper si se lasa sa se friga pana se rumeneste.

In cea de-a doua tigaie se pune ulei de masline si masura de orez, se lasa orezul sa se friga (sa se albeasca). ATENTIE! ! ! sa nu se arda. Cand orezul s-a albit se pun doua masuri de apa, 2 catei de usturoi rasi pe razatoarea mica, sare si piper iar apoi se lasa la foc moderat pana scade apa de tot. A se mesteca din cand in cand!

Dupa ce lasam carnea si orezul sa se prepare ne ocupam si de fasole.

Intr-o tigaie cu ulei de masline calim o ceapa, 2 catei de usturoi, un pic de ardei gras. Cand totul s-a calit adaugam fasolea din borcan si o calim putin si pe ea, apoi adaugam foaia de dafin(o lasam doar 1, 2 minute pana-si iaa putin gust, apoi o aruncam).
La sfarsit adaugam bulionul, condimentam dupa gust si este gata.
Toate cele trei preparate se gatesc si se servesc in acelasi timp, si se consuma calde.
Cine vrea poate sa elimine carnea din reteta si sa o foloseasca ca o reteta de post sau optional in loc de carne, ochiuri de ou.

P. S. Carnea cand este bine rumenita ca sa se faca putin sos la ea, turnam putina apa si lasam vreo 2 minute si o intoarcem pe o parte si pe alta.
POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Bucataras.RO

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie

Deliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect! 

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia