Pulpa de vitel umpluta

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 2 morcovi (100g)
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • rozmarin
  • 1 kg pulpa de vitel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 2 dl vin alb sec
  • 1 dovlecel(cukkini)

Mod de preparare

Se curata zarzavatul .Morcovii si ardeiul se taie fideluta .In apa care clocoteste se pun morcovii, ardeii si se lasa 3-5 minute.se scot si se clatesc cu apa rece si se pun pe un prosop de bucatarie sa se raceasca si sa se usuce.

Se ia pulpa de vitel si se fac 7-8 taieturi adanci in carne.Pulpa se sareaza si se pipereaza. In taieturile facute se pun usturoi tocat marunt si rozmarin.in fiecare taietura se pun zarzavaturile fierte si , folosind scobitori metalice speciale si ata , se coase pulpa de la un capat la celalalt.

Intr-o cratita de teflon se pune uleiul si, cand s-a incins , se rumeneste carnea pe ambele parti, adaugand vinul, ceapa taiata bucati mai mari. Se lasa acoperita 50-60 minute la cuptor(180*C). Se scoate carnea si se pune pe o tava , se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa cca. 10 minute , sa se raceasca. Se scot scobitorile si ata si se taie felii nu prea subtiri.
Se serveste pulpa de vitel , taiata felii nu pre subtiri , cu cartofi natur, peste care se presara patrunjel verde tocat ; se orneaza cu foi de salata sau de spanac .

Servim un vin alb sec si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
5
Carte de bucate

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.