Pieptul de pui se portioneaza pentru snitele, se bate carnea, se sareaza, se da piper, se pun arome. Din 2 oua si 2-3 linguri de faina se face amestecul prin care se dau snitelele apoi se prajesc nu prea mult in tigaie, numai cat sa se rumeneasca putin.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele sau patratele. Se caleste ceapa cu putina sare sau cu Delikat, ardeiul iute maruntit si usturoiul curatat si taiat bucatele, doar cateva minute. Dupa aceea se toarna un pahar mic de apa, zeama de lamaie si sosurile de soia si de rosii si zaharul. Se lasa la fiert cu capacul pe tigaie aproximativ 10 minute, la foc mic si se mai mesteca din cand in cand.
Dupa aceea se fierb inca 5-7 minute snitelele in acest sos, tot cu capacul pus. Numai daca sosul e prea apos, scoateti capacul si lasati sa scada dand focul la potrivit.
Se serveste cu cartofi natur drept garnitura, ornati cu patrunjel verde.
La prima vedere arata ca o pizza, dar nu e! Blatul e mai gros dar pufos, iar deasupra este telemeaua care impreuna cu ardeiul...
Placinta cu telemea si ardei kapiaAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii