Pudrati bucatile de carne cu faina si rumeniti-le in uleiul incins, pe toate partile, la foc potrivit.
Combinati intr-un bol mai mare urmatoarele ingrediente.
Turnati intr-un vas termorezistent uns cu ulei (32x22x5 cm).
Asezati deasupra bucatile de carne prajita.
Acoperiti lejer cu folie de aluminiu.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 55 min, la 175 grade sau pana ce carnea este patrunsa (termometrul indica 82 grade).
Serviti presarat cu patrunjel verde.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOrezul cu legume si ciuperci este un fel de mancare delicios si sanatos, perfect pentru cei care apreciaza gustul simplu si...
Orez cu legume si ciuperci - o garnitura sanatoasaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii