Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare.
Cat fierb, se face omleta; se bat ouale cu putina sare si piper, Intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita.
Se scurg orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta. Se potriveste de sare si piper, eu am mai adaugat un pic de otet balsamic.
Snitelele: am taiat felii subtiri pieptul de pui. Se asezoneaza cu sare si piper.
Intr-un castronel am pus oul batut cu putina, in altul am pus faina.
Se pune uleiul de floarea soarelui la incins.
Se trece pieptul de pui prin faina, ou, faina si apoi se pune in tigaie la prajit.
Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece, dupa preferinte.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii