Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare.
Cat fierb, se face omleta; se bat ouale cu putina sare si piper, Intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita.
Se scurg orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta. Se potriveste de sare si piper, eu am mai adaugat un pic de otet balsamic.
Snitelele: am taiat felii subtiri pieptul de pui. Se asezoneaza cu sare si piper.
Intr-un castronel am pus oul batut cu putina, in altul am pus faina.
Se pune uleiul de floarea soarelui la incins.
Se trece pieptul de pui prin faina, ou, faina si apoi se pune in tigaie la prajit.
Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece, dupa preferinte.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii