Se amesteca oul intreg cu untul moale(se scoate din frigider, cu cateva ore inainte de a prepara)si faina bine cu furculita. Se ia apoi cu lingurita pe lungimea ei din compozitie si se pune intr-o cratita de 2l. care a fost pusa sa fiarba cu apa pana la jumatate si o lingurita de sare.
Dintr-un ou vor rezulta cam 15-20 galuste . Se fierb cu capac 10 minute,pana devin moi, apoi se iau cu spumiera si se pun deoparte.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pentru 2 minute,pana scade apa ce o lasa.Se pune boiaua dulce si imediat carnea taiata bucati ,putina sare. Se amesteca pana se coaguleaza la suprafata, apoi se pune capac si se rumeneste punand putina apa.
Cand este aproape gata se pune ardeiul si rosiile taiate felii, usturoiul tocat,putin piper, patrunjel tocat si apa cat sa formeze un sos subtire.
Se potriveste de sare si se da la cuptor 15 minute.
Cand sunt gata, se pun galustele inauntru.
Se serveste cu putin patrunjel tocat deasupra.
Vă prezint un tort care pentru mine a constituit o provocare, nu atât din cauza faptului că a fost un roz degradé...
Tort „Fantezie în roz”Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii