Ou in cupa de ardei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ou in cupa de ardei

Ingrediente

  • pentru o portie:
  • 150 g ardei gras rosu (o jumatate)
  • 50 g piept de pui (file)
  • 50 g ciuperci (proaspete sau conserva)
  • 10 g telemea de vaci
  • 15 g rosii pasate (din conserva)
  • 100g iaurt dietetic (optional)

Mod de preparare

ardeiul gras se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pana se inmoaie putin

pieptul de pui se face la gril sau tigaie fara ulei,apoi se taie cuburi

ciupercile taiate se pun in tigaia in care am facut pieptul cu putina sare si un strop de apa si se tin pana se inmoaie

ardeiul se taie in doua in interiorul lui presaram putina sare adaugam pieptul si ciupercile

facem o mica adincitura in care punem oul

dam la cuptorul cu microunde 2 min

apoi radem telemeaua si mai introducem pentru 30 sec.

pofta buna

se serveste pe farfurie alaturi de o lingura de passata di pomodoro si un pahar de iaurt dietetic

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa