1 Muschiul se sareaza si se pipereaza. Se aleg frunzele de pe ramurica de cimbrisor si se toaca impreuna cu frunzele de busuioc, apoi se amesteca cu untul si cu oul. Muschiul se trece prin aceasta compozitie, chiar apasand cu mana pentru a adera mai bine.
2. Se lasa foile de placinta la temperatura camerei ca sa se decongeleze. Se aseaza1/2 din feliile de cascaval in mijlocul foilor de placinta, se pune carnea, se acopera cu restul de cascaval feliat, apoi se ruleaza si se unge cu galbenus de ou. Se aseaza muschiul astfel rulat intr-o tava unsa si captusita cu hartie de copt si se coace in cuptor preincalzit, la 200 *C, timp de 60 minute.
3. Intr-o tigaie se pune untura, se adauga ceapa tocata si usturoiul zdrobit si se calesc. Se toarna vinul, se lasa sa dea un clocot, se adauga smantana, se sareaza si pipereaza.
Muschiul se taie felii, cu un cutit zimtat, si se serveste cu crochete de cartofi, salata de legume si sosul de vin.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii