1 Muschiul se sareaza si se pipereaza. Se aleg frunzele de pe ramurica de cimbrisor si se toaca impreuna cu frunzele de busuioc, apoi se amesteca cu untul si cu oul. Muschiul se trece prin aceasta compozitie, chiar apasand cu mana pentru a adera mai bine.
2. Se lasa foile de placinta la temperatura camerei ca sa se decongeleze. Se aseaza1/2 din feliile de cascaval in mijlocul foilor de placinta, se pune carnea, se acopera cu restul de cascaval feliat, apoi se ruleaza si se unge cu galbenus de ou. Se aseaza muschiul astfel rulat intr-o tava unsa si captusita cu hartie de copt si se coace in cuptor preincalzit, la 200 *C, timp de 60 minute.
3. Intr-o tigaie se pune untura, se adauga ceapa tocata si usturoiul zdrobit si se calesc. Se toarna vinul, se lasa sa dea un clocot, se adauga smantana, se sareaza si pipereaza.
Muschiul se taie felii, cu un cutit zimtat, si se serveste cu crochete de cartofi, salata de legume si sosul de vin.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii