Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac.
Carnea se feliaza si se caleste in ulei cu putina sare.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.
Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte, se spala si se taie in bucati mari.
Morcovul si pastarnacul se curata de coaja, se spala si se taie in bucati mari.
Tija de apio se spala si se taie in bucati mari.
Fasolea se strecoara si se clateste cu apa rece.
Dupa ce carnea s-a calit se adauga toate aceste legume si apa si se lasa la fiert. Se completeaza cu apa daca este necesar.
Spre finalul fierberii se adauga rosiile, piperul, dafinul si cimbrul si se mai lasa sa mai clocoteasca putin, apoi mancarea este gata.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii