Gulii umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Gulii umplute

Ingrediente

  • 4 gulii potrivite
  • o bucatica de afumatura
  • jumatate de piept de pui
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras verde
  • marar si patrunjel verde
  • ulei
  • un ou
  • o lingurirta de legume deshidratate fara sare
  • un castronel de rosii cherry

Mod de preparare

Se curata guliile de frunze apoi se spala ,se sterg,li se taie cu capacel deasupra apoi scoatem miezul cu ajutorul unei lingurite.Se pune apa cu un praf de sare la fiert iar cand clocoteste bagam guliile si le fierbem 10 minute dupa care se scot si se scurg bine.
Se caleste intr-un pic de ulei ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat si el cubulete.Cand se inmoaie legumele se adauga afumatura taiata cubulete mici si pieptul de pui care la fel esyte taiat marunt.Se lasa sa scada bine sucul lasat,se potriveste de sare si piper si se da de pe foc.Cand s-a racit un pic adaugam verdeata tocata fin si oul batut.
Cu aceasta umplutura ,umplem fiecare gulie.Le asezam in craticioara ,una langa alta,cu capacelele in sus, turnam apa pana aproape de capacele,dam un praf de sare si piper,un pic de ulei,vegeta deshidratata si rosiile cherry si dam pentru 20 minute la cuptor.Se servesc calde,simple sau cu smantana!!
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei
Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
2
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura cu bulion
3
Dulciuri

Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Ciorba cu carne de miel
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de miel

Azi va aduc o reteta de ciorba de miel acrisoara. Carnea de miel este foarte moale si gustoasa,In general cumparam miel care...

Ciorba cu carne de miel
Gem de gutui cu ghimbir
Culinar.RO

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia