Se curata guliile de frunze apoi se spala ,se sterg,li se taie cu capacel deasupra apoi scoatem miezul cu ajutorul unei lingurite.Se pune apa cu un praf de sare la fiert iar cand clocoteste bagam guliile si le fierbem 10 minute dupa care se scot si se scurg bine.
Se caleste intr-un pic de ulei ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat si el cubulete.Cand se inmoaie legumele se adauga afumatura taiata cubulete mici si pieptul de pui care la fel esyte taiat marunt.Se lasa sa scada bine sucul lasat,se potriveste de sare si piper si se da de pe foc.Cand s-a racit un pic adaugam verdeata tocata fin si oul batut.
Cu aceasta umplutura ,umplem fiecare gulie.Le asezam in craticioara ,una langa alta,cu capacelele in sus, turnam apa pana aproape de capacele,dam un praf de sare si piper,un pic de ulei,vegeta deshidratata si rosiile cherry si dam pentru 20 minute la cuptor.Se servesc calde,simple sau cu smantana!!
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii