Se spala gogosarii, se taie un capac pt a scoate codita si se scot samburii.
Am calit ceapa, am pus peste ea boiaua, orezul, amestecand mereu, apoi pasta de rosii. Nu am pus piper, caci gogosarii au fost picanti.
Am pus acest amestec peste carne, am pus oul sare si 2 linguri de condiment pt. sarmale.
Am umplut gogosarii si i-am pus fiecaruia cate o felie subtire de rosie deasupra. Peste ei am pus apa, 2 linguri de ulei si o lingurita de vegeta.
I-am pus la cuptor pana cand a scazut apa.
Nu le-am facut sos.
Se mananca cu smantana.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii