Mai intai, taiem carnea in bucati nici prea mari, dar nici foarte mici, dupa care o spalam si o punem la fiert intr-o oala acoperita circa 20-25 min la foc mediu. Ardeiul si cartofii se taie cubulete. Rosiile de asemenea se taie si ele tot cubulete si se amesteca cu usturoiul taiat mic si cu sare (cca. 2 lingurite de cafea).
Pregatim o tigaie (teflonata de preferat) cu ulei (cam 4-5 linguri) si o punem pe foc. Prima data punem ceapa tocata marunt, o lasam sa se caramelizeze dupa care adaugam ardeiul. Il lasam cca. 5 minute sii adaugam si cartofii, pe care de asemenea ii lasam sa se caleasca cu ardeiul.
In acest timp este gata si carnea. O scoatem din oala si o punem peste ardei si cartofi. Nu uitam sa adaugam si niste supa de carne (cca 150 ml). Peste inca 10-15 min se amesteca, dupa care se pun rosiile, boia si condimente (dupa gust) si se lasa la foc mic. Nu se amesteca pana nu este gata, cca. 30-45 min, pana ce rosiile se inmoaie.
! ! ! POFTA BUNA! ! !
Se serveste cu o garnitura de orez si ayran (il gasiti in sectiunea sosuri).
Imi pare foarte rau ca nu am o poza, dar in cel mai scurt timp am sa postez!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii