Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite.
Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam si o tocam marunt.
Ardeiul kapia si cel galben, ii curatam de seminte, ii taiem cuburi, rosia o decojim de pielita si o tocam.
Patrunjelul verde il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.
Intr-o oala incingem uleiul, inabusim carnea de toate partile, apoi punem legumele pregatite mai sus in afara de rosie.
Lasam si acestea la inabusit circa 2 minute, apoi punem cam 4 cani cu apa.
Acoperim cu un capac, lasam sa fiarba carnea 20-25 de minute, apoi turnam boabele de fasole spalate bine si rosia taiata.
Condimentam cu sare, piper, boiaua de ardei dulce.
Lasam preparatul la foc potrivit, acoperit, pana ce carnea dar si fasolea sunt bine fierte, iar zeama a scazut suficient.
La final presaram cimbrul uscat, incorporam pasta de tomate si mai dam 3-4 clocote.
Inchidem aragazul, lasam fasolea noastra sa stea 10 minute acoperita, apoi servim, cu muraturi, cu ceapa rosie si cu ce ne mai place noua ;)
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosCarnea de vita/vitel se prepara mai greoi in mod normal, dar multicookerul i-a venit de hac. Adevarul este ca nu stim...
Friptura de vitel la MulticookerO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii