Evantai din carne de porc cu legume

Postat pe: 26-10-2018
(0)

Ingrediente

1,4 kg pulpa de porc
1 ardei gras (181 g)
1 ardei Kapia (105 g)
1 vanata (374 g)
1 dovlecel (300 g)
sare
putin piper negru macinat
putin ulei pentru calit legumele
putin unt pentru uns tava
300 ml suc de rosii
circa 200 ml apa
1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:40min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.
Legumele se spala.
Ardeiului i se scot cotorul si semintele.
Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.
Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Evantai din carne de porc cu legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Evantai din carne de porc cu legume