Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.
Legumele se spala.
Ardeiului i se scot cotorul si semintele.
Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.
Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii