Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti

Postat pe: 12-02-2019
(0)

Ingrediente

300 g fasole pestrita,
300 g fasole rosie,
circa 300 g ceapa si castraveti murati,
1 carnat taranesc semiafumat,
200 g ciolan afumat,
frunze de dafin,
foi de tortilla,
2 lingurite de mujdei,
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

03h:30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Spalam fasolea si o punem la inmuiat cateva ore, in vase separate. Dupa ce se umfla, schimbam apa si punem la fiert, tot separat cu cate 2 frunze de dafin si putina sare. Intre timp feliem carnatul si castravetii si tocam cubulete ciolanul.Calim ciolanul in putin ulei circa 5 minute, apoi il lasam sa se racoreasca.Formam frigarui din felii de carnat, ceapa murata si felii de castravete murat, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincins la 180 de grade pentru circa 10-15 minute. Cand este fiarta fasolea, scurgem apa si blendam fasolea rosie cu mujdeiul si sare dupa gust, iar fasolea pestrita o blendam, apoi o amestecam cu ciolanul calit. Foile de totilla le taiem triunghiuri si le rumenim 2-3 minute la cuptor.Montam dupa imaginatie si servim. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati ...