-Se pune la fiert maruntaiele de la miel cu apa,sare,piper,foi de dafin.Se fierb,se clatesc si se dau prin masina de carne.
-Se pun intr-un vas maruntaiele date prin masina de carne,carnea tocata,albusurile,oul crud,piper macinat,sare dupa gust,ierburi aromate,prazul tocat marunt,ceapa tocata marunt si se omogenizeaza bine compozitia.Se pune in tavi hartie de copt si in fiecare se pune din tava se pune 1/4 din compozitie,intr-o tava se pun 4 oua fierte si curatate,in cealalta tava de pune salamul crud uscat,apoi se pune cealalta compozitie cate 1/4.Se pune prapur peste drob sau ou batut si se dau tavile la cuptor.Se lasa la foc potrivit pana cand se coc.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaSau un fel de tortilla spaniola, doar ca are ceva ingrediente in plus si este facuta la cuptor. O puteti servi in orice...
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii