Curry din Carne de Porc cu Galuste din Couscous

Complexitate
redusa
Curry din Carne de Porc cu Galuste din Couscous

Ingrediente

  • 1,5 kg ceafa de porc
  • 7 buc Ardei capia
  • 10 fire usturoi verde
  • 10 fire ceapa verde
  • 5 linguri boia dulce
  • 1 1/2 ligura curry pudra dulce
  • 1 1/2 lingura curcuma
  • 1 1/2 lingura chimion
  • sare roz de Himalaya
  • ardei iute macinat
  • verdeturi macinate
  • 1 lingura piper rosu
  • 1 l suc de rosii (homemade)
  • 1 ceasca bulion (homemade)
  • 30 ml ulei de arahide
  • 28 galuste din couscous

Mod de preparare

Taiem carnea de porc fasii subtiri, tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem ardeii capia cubulete.
Incalzim uleiul de arahide intr-un wok si adaugam curcuma, chimionul si curry -ul si prajim la foc mediu 3 minute.

Adaugam fasiile de carne si continuam prajirea la foc mediu 10 minute.
Dupa ce carnea a absorbit minunatele arome de curry, curcuma si chimion si a format un sos delicios, adaugam ceapa verde, usturoiul verde si ardeiul capia si continuam coacerea 5 minute.

Adaugam sucul de rosii, bulionul de rosii, boiaua de ardei, piperul rosu, verdeturile si ardeiul iute si fierbem 10 minute. Condimentam cu sare si cu ardei iute daca mai este nevoie si incorporam galustele din couscous.

Pofta Buna!
Servim impreuna cu o salata de creson sau salata verde cu lastari de creson condimentata cu ulei de susan si otet de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Tort Racoros
4
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Piftie de Curcan
5
Aperitive

Piftie de Curcan

Piftie de Curcan
Parteneri
Pui crocant Godina
Bucataras.RO

Pui crocant Godina

CONCURS: DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINA

Pui crocant Godina
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Turta dulce cu miere
Gustos.RO

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere