Chiftelute Picante cu Ceapa

Complexitate
redusa
Chiftelute Picante cu Ceapa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata (curcan)
  • 2 buc ceapa
  • 1/2 ardei iute
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 linguri maghiran (majorana)
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Aceste chiftelute au un gust specific datorita condimentelor folosite. La 500 gr carne adaugam 2 buc ceapa si 1/2 ardei iute macinat, sare, piper dupa gust, 2 linguri maghiran si 1 lingura boia dulce si 1 ou.

Framantam bine apoi formam chiftelute mai plate si le prajim in uleiul incins. Le scoatem pe un servet de hartie si le servim cu sos de unt si busuioc sau cu mustar, dupa preferinta fiecaruia.

Pofta Buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa