Incepem mai intai prin a prepara chiftelutele.
Punem intr-un bol carnea tocata, patrunjelul spalat si tocat fin, cartofii curatati de coaja si dati prin razatoare, oul, miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine toate ingredientele. Se acopera bolul si dam la frigider pentru 10-15 minute.
Facem chiftelute din aluat, le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam chiftelutele. Punem cuburi de branza telemea si acoperim cu sosul Bechamel.
Dam vasul la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 20 minute.
Se scoate vasul, se presara patrunjel si dam din nou la cuptor pentru alte 10 minute.
Se servesc fierbinti!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii