Cartofii (in coaja) se pun la fiert cu putina sare. Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, cu 2 oua, cu faina, mararul, patrunjelul, secretul gustului, piperul, usturoiul tocat si frecat cu putina sare si ulei, cimbru si cu cartofii fierti, curatati si tocati.
Din compozitie se formeaza chiftelute mici si rotunde, se trec prin oul batut bine cu putina sare, iar apoi prin pesmet si se pune la prajit (in momentul in care se pun chiftelutele in tigaie, uleiul trebuie sa fie incins).
Pofta buna!
. . se pot servi cu salata de varza acrita cu zeama de la o lamaie. .
Este o tocanita de sezon, foarte buna si gustoasa. Nu mancasem de multi ani hribi si am facut tocanita in cantitate mai mica,...
Tocanita de hribi cu legumeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii