Cartofii (in coaja) se pun la fiert cu putina sare. Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, cu 2 oua, cu faina, mararul, patrunjelul, secretul gustului, piperul, usturoiul tocat si frecat cu putina sare si ulei, cimbru si cu cartofii fierti, curatati si tocati.
Din compozitie se formeaza chiftelute mici si rotunde, se trec prin oul batut bine cu putina sare, iar apoi prin pesmet si se pune la prajit (in momentul in care se pun chiftelutele in tigaie, uleiul trebuie sa fie incins).
Pofta buna!
. . se pot servi cu salata de varza acrita cu zeama de la o lamaie. .
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii