Framantati bine carnea cu oul, laptele, pesmetul, sarea si condimentele.
Formati chiftele mari, de aproximativ 100 g fiecare.
Puneti la incins, intr-o tigaie mare uleiul, apoi untul si cand totul este infierbantat bine, adaugati chiftelele.
Prajiti de jur-imprejur pana se rumenesc si dati deoparte.
Caliti ceapa in aceeasi grasime, optional, apoi repuneti chiftelele, adaugand in acelasi timp si 2 cani de apa fierbinte.
Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, circa 25-30 min sau pana ce chiftelele sunt facute si sosul scazut.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti-le calde langa o garnitura de cartofi sau legume, totul stropit cu sos.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii