Framantati bine carnea cu oul, laptele, pesmetul, sarea si condimentele.
Formati chiftele mari, de aproximativ 100 g fiecare.
Puneti la incins, intr-o tigaie mare uleiul, apoi untul si cand totul este infierbantat bine, adaugati chiftelele.
Prajiti de jur-imprejur pana se rumenesc si dati deoparte.
Caliti ceapa in aceeasi grasime, optional, apoi repuneti chiftelele, adaugand in acelasi timp si 2 cani de apa fierbinte.
Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, circa 25-30 min sau pana ce chiftelele sunt facute si sosul scazut.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti-le calde langa o garnitura de cartofi sau legume, totul stropit cu sos.
Am pregatit in acest week-end o reteta ce a primit foarte multe laude si a fost apreciata mai mult decat ma asteptam: niste...
Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii