Framantati bine carnea cu oul, laptele, pesmetul, sarea si condimentele.
Formati chiftele mari, de aproximativ 100 g fiecare.
Puneti la incins, intr-o tigaie mare uleiul, apoi untul si cand totul este infierbantat bine, adaugati chiftelele.
Prajiti de jur-imprejur pana se rumenesc si dati deoparte.
Caliti ceapa in aceeasi grasime, optional, apoi repuneti chiftelele, adaugand in acelasi timp si 2 cani de apa fierbinte.
Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, circa 25-30 min sau pana ce chiftelele sunt facute si sosul scazut.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti-le calde langa o garnitura de cartofi sau legume, totul stropit cu sos.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii