Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)

Postat pe: 26-10-2012
(0)

Ingrediente

1 kg sparanghel
2-3 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie partea lemnoasa de la sparanghel, cam 2 cm, se amesteca cu ulei, sare, piper si se pun intr-o tava la cuptor, la 400F (204C) pentru 15-20 minute. Eu i-am tinut 25 de minute.

Este o garnitura ideala pentru carne, sau peste!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)