Spalam orezul bine in mai multe ape. Untul il punem la incins intr-o cratita si peste adaugam orezul spalat. Il lasam sa se prajeasca pana capata o culoare usor maronie si atunci adaugam cele 3 linguri de smantana la orez. Prajim in continuare si cu smantana timp de 2-3 minute dupa care adaugam apa (3 cani apa, cana sa fie aceeasi cu care am masurat orezul), sare dupa gust si niscavai patrujel verde tocat. Lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand iar cand apa a scazut adaugam cele 3 linguri de cascaval ras. Amestecam bine si lasam acoperit timp de 10 minute.
Acest orez il servim ca si garnitura langa fripturi, sau mancaruri cu sos.
Pofta Buna! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta ce mi-a rămas pe retina, de pe@Leckerschmecker. Bineînțeles că am adus câteva adăugiri a la...
Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarbaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii