Caliti in putin ulei ambele feluri de varza impreuna cu ½ din cantitatea de stafidele, doar pana ce se inmoaie. Dati deoparte si lasati la racit.
Intre timp pregatiti marinada amestecand foarte bine otetul balsamic cu sarea si zaharul pana ce acestea sunt topite, apoi omogenizati cu uleiul de masline si chimenul.
Turnati peste compozitia cu varza, adaugati si restul de stafide, amestecati si dati la frigider ca sa se marineze pentru cel putin 2 ore.
Serviti simpla.
Cand nu este in post serviti garnitura langa orice fel de preparate din carne.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii