Amesteca carnea intr-un castron tocata cu un ou, adauga boiaua de ardei, cimbrul si potriveste de sare si piper dupa gust. Toaca marunt patrunjelul si usturoiul, apoi amesteca-le bine cu un ou, miezul de nuca macinat si un varf de cutit de piper. Intinde carnea tocata intr-un strat de circa 6-7mm pe o folie de plastic, apoi peste aceasta pune intr-un strat uniform cascavalul. Peste stratul de cascaval pune amestecul de patrunjel si miez de nuca si intinde-l uniform.
Ruleaza carnea cu ajutorul foliei si preseaza capetele pentru a nu se scurge casacavalul. Pune tava in cuptorul incins, la foc potrivit si coace ruloul 60 de minute. Cu 10-12 minute inainte de a opri focul la cuptor unge ruloul cu galbenusul oului ramas. Cand se rumeneste bine pe deasupra scoate ruloul din cuptor, lasa-l 10 minute sa se raceasca, apoi taie-l felii de circa 1cm grosime.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosVazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest...
Aperitiv cu dovlecel si branzeturiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii