Rulou Picant cu Patrunjel

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

800 g carne tocata (vita, porc)
3 legaturi patrunjel
250 g cascaval
3 oua
1 lingurita rasa boia de ardei dulce
1 lingurita rasa de cimbru uscat
100 g miez de nuca macinat
1lingura untura
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Amesteca carnea intr-un castron tocata cu un ou, adauga boiaua de ardei, cimbrul si potriveste de sare si piper dupa gust. Toaca marunt patrunjelul si usturoiul, apoi amesteca-le bine cu un ou, miezul de nuca macinat si un varf de cutit de piper. Intinde carnea tocata intr-un strat de circa 6-7mm pe o folie de plastic, apoi peste aceasta pune intr-un strat uniform cascavalul. Peste stratul de cascaval pune amestecul de patrunjel si miez de nuca si intinde-l uniform.

Ruleaza carnea cu ajutorul foliei si preseaza capetele pentru a nu se scurge casacavalul. Pune tava in cuptorul incins, la foc potrivit si coace ruloul 60 de minute. Cu 10-12 minute inainte de a opri focul la cuptor unge ruloul cu galbenusul oului ramas. Cand se rumeneste bine pe deasupra scoate ruloul din cuptor, lasa-l 10 minute sa se raceasca, apoi taie-l felii de circa 1cm grosime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulou Picant cu Patrunjel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  22.06.2010 10:19:10

Grozava acesta reteta de rulou !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulou Picant cu Patrunjel