Se subtiaza pieptul in felii apoi fiecre felie se intinde un pic cu un ciocan de snitele.se sareaza si pipereza fiecare bucata dupa gust.Se taie costita i cubulete si apoi se caleste impreuna cu ficateii taiati marunti,intr-un pic de ulei.se adauga si usturoiul feliat subtire si ciupercile feliate siaredeiul taiat fasii subtiri.Se sareaza si se pipereaza dupa gust,se toarna si u pic de vin alb apoi selasa sa se inabuse bine acoperind cu un capac cateva minute.se trage tigaia de pe foc si se presara verdeata tocata fin,se lasa sa se racoreascaun pic apoi adaugam si oul batut.
Se pune cate o lingura din umplutura de ficatei pe fiecare bucata de piept intins apoi rulam usor si lejer si prindem la capat cu o scobitoare din bambus.Se aseaza fiecare rulou in tavita,se stropeste cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra legumele deshidratate fara sare ,se adauga si vinul,si un pic de apa cu boabele de piper negru si se da la cuptor ccca.30 de minute udand din cand in cand rulourile cu sos din tava.sunt gata candsunt rumeniteusor.Se indeparteaza scobitorile si se servesc calde stropite din abudenta cu sosul de vin din tavita.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii