Se subtiaza pieptul in felii apoi fiecre felie se intinde un pic cu un ciocan de snitele.se sareaza si pipereza fiecare bucata dupa gust.Se taie costita i cubulete si apoi se caleste impreuna cu ficateii taiati marunti,intr-un pic de ulei.se adauga si usturoiul feliat subtire si ciupercile feliate siaredeiul taiat fasii subtiri.Se sareaza si se pipereaza dupa gust,se toarna si u pic de vin alb apoi selasa sa se inabuse bine acoperind cu un capac cateva minute.se trage tigaia de pe foc si se presara verdeata tocata fin,se lasa sa se racoreascaun pic apoi adaugam si oul batut.
Se pune cate o lingura din umplutura de ficatei pe fiecare bucata de piept intins apoi rulam usor si lejer si prindem la capat cu o scobitoare din bambus.Se aseaza fiecare rulou in tavita,se stropeste cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra legumele deshidratate fara sare ,se adauga si vinul,si un pic de apa cu boabele de piper negru si se da la cuptor ccca.30 de minute udand din cand in cand rulourile cu sos din tava.sunt gata candsunt rumeniteusor.Se indeparteaza scobitorile si se servesc calde stropite din abudenta cu sosul de vin din tavita.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii