Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie. Asezam prepelitele cat sa se rumeneasca pe fiecare parte.
Taiam ceapa si usturoiul marunt. Rosiile se taie in doua, dovleceii in batonase nu foarte subtiri.
Scoatem prepelitele din tigaie, iar in uleiul ramas depunem ceapa si usturoiul.
Se amesteca bine cat ceapa este inmuiata, se adauga dovleceii. Lasam pe foc cam 3-4 minute cat sa fie patrunsi fara sa-si schimbe culoarea.
Punem mierea, saram si piperam dupa gust. Amestecam si adaugam rosiile.
Taiam pe lung in doua prepelitele care au fost in prealabil asezonate si le asezam deasupra legumelor.
Varsam vinul peste tot si dam la cuptorul incalzit la 220 de grade c cam 10-15 minute.
La mijlocul timpului de preparare, umezim abundent carnea cu sosul.
Servim.
Garnitura poate fi: cartofi, mamaliga, cus-cus
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii