Ouale se fierb tare, se curata. In muschiulet se fac din loc in loc gauri cu grija, cat sa intre ouale. Inainte de a pune ouale, se condimenteaza locul unde urmeaza sa fie puse. Dupa ce s-au asezat ouale, se leaga cu grija muschiuletul si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, condiment de carne de porc si marar. Muschiuletii se asaza in punga de cuptor, se pune uleiul si se leaga. Punga asezata intr-o tava se pune in cuptorul preincalzit.
Cand este aproape gata, se da jos ata si se intoarce pe partea cealalta. Bineinteles, se condimenteaza si pe aceasta parte. De data aceasta, se lasa punga deschisa. Spre sfarsit, se adauga felii de cascaval pe muschiulet. Cand s-a topit cascavalul, se scoate muschiuletul si se serveste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii