Se taie trei transe de muschi de porc 150gr, se condimenteaza sare si piper, impreuna cu trei sferturi de pere 30gr. Se trage in unt pana se rumeneste muschiul pe ambele parti la foc potrivit.
Separat se face sosul de portocale: putina ceapa calita , 20 gr. miez de portocala taiata cubulete, soia , piper, zahar, menta taiata marunt, putina zeama lamaie si se leaga cu putin amidon.
Se serveste cu garnitura de pilaf de orez: ceapa , morcov, ardei gras, vegeta, patrunjel.
Se aseaza in farfurie o transa de muschi, una de para cu un capat suprapus tip piramida si se aduga sosul peste , iar apoi garnitura, o cupa de pilaf de orez.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii