Carnea de porc se taie felii de grosimea unui deget , se sareaza si pipereaza. Castravetii si sunca se taie fasii cat mai subtiri .
Intr-o tigaie mai mare se topeste rama si se caleste in el ceapa rosie taiata marunt ,apoi se pune carnea codimentata la prajit.
Daca carnea s-a prajit si este frumos rumenita pe ambele parti ,adaugam in tigaie si castravetii si sunca taiata fasii si lasam sa se prajeasca impreuna 2-3 minute.
Se serveste cu cartofi natur si se presara totul in farfurie cu patrunjel verde tocat . Se mai poate orna cu felii de ceapa rosie taiata rondele, cu rosii taiate cubulete .
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii