Frigarui asortate la gratar

Postat pe: 24-09-2015
(0)

Ingrediente

250 g piept de pui
250 g piept de porc
1 ardei rosu (capia sau gogosar)
2 ciuperci mari
2 cepe
condimente friptura
sare
piper

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2 cm si il punem intr-un castron. Adaugam condimente de friptura,sare si piper. Acoperim si dam la frigider pentru 30 minute.
Curatam si spalam ciupercile, ceapa si ardeiul. Le taiem si le asezonam cu sare si piper .
Infigem carnea si legumele pe tepuse in ordinea dorita.
Le asezam pe gratarul incins. Intoarcem frigaruile pe toate partile sa se friga si sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui asortate la gratar" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui asortate la gratar