Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Postat pe: 28-12-2015
(0)

Ingrediente

2 cotlete de porc mai groase(cu os)
8 ciuperci Champignion
100 g afumatura(costita)
o ceapa
2 ardei
marar verde
un ou
o lingura de legume deshidratate
sare
piper
200 g piure de spanac
100 ml ulei de masline
3 catei de usturoi
2 lingurite de smantana
o lingurita de mustar
2 foi de dafin
200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand de la partea superioara pana in os dar fara a gauri cotletul.Se unge bine cotletele in interior si in exterior cu ulei de masline ,sare,piper.
Se incinge un pic de ulei si calim afumatura taiata marunt cu ceapa si ardeiul taiat marunt,cu ciupercile feliate subtire.Lasam totul pe foc sa se inmoaie ,saram si piperam dupa gust apoi dam de pe foc si adaugam verdeata tocata marunt si oul batut.
Cu aceasta umplutura umplem cotletele apoi prindem cu scobitori de bambus.Le prajim un pic pe ambele fete apoi le bagam intr-o tavita mica,cu taietura in sus ,turnam vinul,completam cu apa pana trece de jumatatea cotletelor,adaugam legumele deshidratate,sare piper,dafinul si dam la cuptor cca 30 de minute.
Preparam sosul de spanaqc ,calind bine pireul de spanac intr-un pic de ulei de masline apoi saram si piperma dupa gust adaugam usturoiul pisat,dam de pe foc si adaugam smantana amestecand continu apoi mustarul care poate fi p[iucant sau dulce.Servim cotletele stropite cu acest sos aromat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac