Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc mai groase(cu os)
  • 8 ciuperci Champignion
  • 100 g afumatura(costita)
  • o ceapa
  • 2 ardei
  • marar verde
  • un ou
  • o lingura de legume deshidratate
  • sare
  • piper
  • 200 g piure de spanac
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de smantana
  • o lingurita de mustar
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand de la partea superioara pana in os dar fara a gauri cotletul.Se unge bine cotletele in interior si in exterior cu ulei de masline ,sare,piper.
Se incinge un pic de ulei si calim afumatura taiata marunt cu ceapa si ardeiul taiat marunt,cu ciupercile feliate subtire.Lasam totul pe foc sa se inmoaie ,saram si piperam dupa gust apoi dam de pe foc si adaugam verdeata tocata marunt si oul batut.
Cu aceasta umplutura umplem cotletele apoi prindem cu scobitori de bambus.Le prajim un pic pe ambele fete apoi le bagam intr-o tavita mica,cu taietura in sus ,turnam vinul,completam cu apa pana trece de jumatatea cotletelor,adaugam legumele deshidratate,sare piper,dafinul si dam la cuptor cca 30 de minute.
Preparam sosul de spanaqc ,calind bine pireul de spanac intr-un pic de ulei de masline apoi saram si piperma dupa gust adaugam usturoiul pisat,dam de pe foc si adaugam smantana amestecand continu apoi mustarul care poate fi p[iucant sau dulce.Servim cotletele stropite cu acest sos aromat.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia