Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc mai groase(cu os)
  • 8 ciuperci Champignion
  • 100 g afumatura(costita)
  • o ceapa
  • 2 ardei
  • marar verde
  • un ou
  • o lingura de legume deshidratate
  • sare
  • piper
  • 200 g piure de spanac
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de smantana
  • o lingurita de mustar
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand de la partea superioara pana in os dar fara a gauri cotletul.Se unge bine cotletele in interior si in exterior cu ulei de masline ,sare,piper.
Se incinge un pic de ulei si calim afumatura taiata marunt cu ceapa si ardeiul taiat marunt,cu ciupercile feliate subtire.Lasam totul pe foc sa se inmoaie ,saram si piperam dupa gust apoi dam de pe foc si adaugam verdeata tocata marunt si oul batut.
Cu aceasta umplutura umplem cotletele apoi prindem cu scobitori de bambus.Le prajim un pic pe ambele fete apoi le bagam intr-o tavita mica,cu taietura in sus ,turnam vinul,completam cu apa pana trece de jumatatea cotletelor,adaugam legumele deshidratate,sare piper,dafinul si dam la cuptor cca 30 de minute.
Preparam sosul de spanaqc ,calind bine pireul de spanac intr-un pic de ulei de masline apoi saram si piperma dupa gust adaugam usturoiul pisat,dam de pe foc si adaugam smantana amestecand continu apoi mustarul care poate fi p[iucant sau dulce.Servim cotletele stropite cu acest sos aromat.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Peste cu telina si sos de portocale
4
Mancaruri cu peste

Peste cu telina si sos de portocale

Peste cu telina si sos de portocale
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
5
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Parteneri
Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si masline
Bucataras.RO

Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si masline

Mai ales în post mâncăm multe salate, pentru că sunt gustoase, recomandate și rapid de făcut, iar astăzi...

Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si masline
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala