Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand de la partea superioara pana in os dar fara a gauri cotletul.Se unge bine cotletele in interior si in exterior cu ulei de masline ,sare,piper.
Se incinge un pic de ulei si calim afumatura taiata marunt cu ceapa si ardeiul taiat marunt,cu ciupercile feliate subtire.Lasam totul pe foc sa se inmoaie ,saram si piperam dupa gust apoi dam de pe foc si adaugam verdeata tocata marunt si oul batut.
Cu aceasta umplutura umplem cotletele apoi prindem cu scobitori de bambus.Le prajim un pic pe ambele fete apoi le bagam intr-o tavita mica,cu taietura in sus ,turnam vinul,completam cu apa pana trece de jumatatea cotletelor,adaugam legumele deshidratate,sare piper,dafinul si dam la cuptor cca 30 de minute.
Preparam sosul de spanaqc ,calind bine pireul de spanac intr-un pic de ulei de masline apoi saram si piperma dupa gust adaugam usturoiul pisat,dam de pe foc si adaugam smantana amestecand continu apoi mustarul care poate fi p[iucant sau dulce.Servim cotletele stropite cu acest sos aromat.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatMai ales în post mâncăm multe salate, pentru că sunt gustoase, recomandate și rapid de făcut, iar astăzi...
Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si maslineCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii