Taiem cotletul in felii mai grosute, si le batem subtiri (intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe), se sareaza, se pipereaza.
Pe felia de carne asezam o felie de sunca, una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas si o fasie de ardei iute. Rulam carnea, capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina, ou, pesmet si le prajim pana devin aurii.
Le servim cu garnitura de cartofi pai.
Pofta Buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii