Ingrediente
● 4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri) |
● 100 gr cascaval |
● 2 linguri mustar iute (sau dulce) |
● 2 linguri ketchup |
● 1 ceapa mica |
● felii de slanina taiata subtire |
Mod de preparare
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.
Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.
Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.
Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.
Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.
Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati Umpluti la Gratar" nu uita sa ii faci un review.
Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.
Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.
Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.
Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.
Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati Umpluti la Gratar" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
nicoleta15
• 13.01.2010 17:21:15
vreo 2 carnati as manca si eu dar nu ma lasa colesterolul...............f. apetisant
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 26.05.2010 09:21:21
leila ai niste retete extraordinare!nu este vreuna sa nu o fi salvat!FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te pup