Se fac budincile dupa indicatiile de pe pachet. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Intr-o tava se pun un strat de biscuiti inmuiati in sirop, se pune deasupra budinca de capsuni, se pun capsuni si kiwi feliute, se pune al doilea strat de biscuiti, se pune iar budinca.
Se adauga banana taiata felii, inca un strat de biscuiti, se acopera cu budinca de frisca si se pun feliute de kiwi, si se acopera din nou cu un strat de biscuiti. Se face crema de ciocolata dupa indicatiile de pe pachet si se pune peste ultimul strat de biscuiti. Se orneaza cu capsuni si cu kiwi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii