Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugu zaharul si bti in continuare pana se topeste acesta din urma. Adaugi treptat galbenusurile si faina amestecand cu o lingura de lemn de sus in jos. Torni compozitia intro forma de tort si coci la cuptor pentru 35 de minute, dupa care dai sa se raceasca.
Cureti merele, le tai felii subtiri si le fierbi in apa cat sa le acopere impreuna cu zaharul
Lasi gelatina la inmuiat in 100ml apa, apoi o topesti pe baie de aburi fara sa fiarba. o adaugi in compotul de mere impreuna cu zeama de portocala si esenta de vanilie. Torni compozitia peste blat si dai la rece sa se intareasca. Decorezi cu frisca si ciocolata rasa.
Pofta buna!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii