Amestecam ouale cu zaharul cu mixerul, apoi adaugam faina si mixam bine, bine de tot.
Turnam in oala cu zaharul racit pe margini intai crema apoi turman blatul. O sa ziceti ca se vor amesteca dar la copt ele se despart fiti sigure de asta. Se da la foc cel mai mic timp de 1 ora dupa care se scoate si se incearca aluatul cu scobitoarea. Se lasa la racit in oala apoi se introduce la firigder pana maine zi(asa zice reteta). Se rastoarna pe o farfurie si gata...Eu dupa ce l-am scos din cuptor, dupa 3 ore l-am intors si a fost ok. Se poate orna cu frisca sau lasa asa original!!!!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii