Am amestecat cutiile de mascarpone cu 150 ml frisca, am pus aroma de lamaie.
Am insiropat foarte putin piscoturile la rand pe o parte si pe alta; am inceput un strat piscoturi, unul crema, iar piscoturi crema, ultimul strat a fost cu frisca pe care am aromat-o tot cu aroma lamaie, am ras in fine ciocolata deasupra.
Este foarte simplu si foarte bun, noua ne place mult, dar in general evit sa pun lichior si oul crud (una ca nu ne place, iar doi nu pun pentru fetita )si il fac mai mereu asa, doar poate ca mai schimb aroma
Foarte curand am sa-ncerc o reteta tot cu piscoturi de sampanie, crema Lory(amandine), la urma frisca; sigur o sa fie delicios
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii