Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos

Ingrediente

  • Pentru foaie:
  • 2 foi de napolitane,300g biscuiti simpli macinati,100g zahar pudra,2linguri cacao,300-350 ml lapte fierbinte
  • Pentru crema:
  • 200g zahar pudra 1 pachet unt,100g nuca cocos
  • Glazura: 200g ciocolata menaj,1 lingura ulei

Mod de preparare

Preparare:Mai intai facem crema.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece.

Preparare compozitie biscuiti: se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte ,pana se obtine o compozitie omogena.

Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Pasta de ardei kapia
Bucataras.RO

Pasta de ardei kapia

Pasta de ardei kapia
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola